Menu

Onderhoud en beheer


Als de website is gebouwd en online staat, begint het echte 'leven' van de site. Een goede website/shop is immers nooit klaar. Je moet rekening houden met het beheer en onderhoud van jouw website. De inhoud van een website mag natuurlijk geen verouderde informatie bevatten. Maar vergeet de veiligheidsupdates niet en de aanpassingen voor de zoekmachine optimalisatie. Je kan er voor kiezen om na oplevering aanpassingen zelf te doen via een CMS.

Wij adviseren al het onderhoud en beheer door ons te laten uitvoeren, zodat je geen zorgen hebt over het online gebeuren en fijn kunt bezighouden met eigen werkzaamheden. Om een inzicht te geven in wat we verstaan onder webbeheer, hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet.

 

Waarom goed onderhoud?

 

Nieuwsbrief


Digitale nieuwsbrieven zijn een bijzonder efficiënte manier om in contact te komen met bestaande klanten en op een gerichte manier relevante informatie te communiceren. E-mail marketing is een arena waar je je echt kan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Visueel Webdesign kan je hiermee helpen; wij verzorgen de lay-out en verzending van de nieuwsbrief. Neem contact met ons op, het is echt de moeite waard!

 

Wat is e-mail marketing?