Menu

Webhosting zonder zorgen

 

✔ Goede back-up faciliteiten  ✔ Snelle servers  ✔ Nieuwste technieken

Visueel Webdesign en betrouwbaar hostingWebhosting is het vastleggen van ruimte op een server voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via uw website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, adviseren wij ook om de door onze gebouwde websites bij ons te hosten! Uiteraard zorgen wij ook voor de domeinregistratie.

Snelle servers

Bij Visueel Webdesign gebruiken we uitsluitend super snelle servers van A-merken zoals Dell en HP. Daarnaast plaatsen wij maar een beperkt aantal klanten per server, zodat  u verzekerd bent van een optimale snelheid. Onze servers maken gebruik van RAID (dubbele) opslag, mocht er een harde schijf crashen dan heeft dit geen gevolgen voor uw data.

Visueelwebdesign-datacenter

Goede back-up faciliteiten

Wij nemen de beveiliging van data erg serieus, daarom wordt er gezorgd voor goede back-up faciliteiten. Zo worden onze hostingpakketten elke nacht gebackupped naar een andere locatie en worden deze backups 5 dagen bewaard.

Datacenter

Onze servers staan op twee locaties: ColoCenter en Nedzone. In de zomer van 2012 is het meest duurzame datacenter van Nederland geopend in Zoetermeer: ColoCenter exploiteert hier het nieuwste datacenter van Nederland. Nedzone is een zeer betrouwbaar datacentrum met een hoge uptime met excellente faciliteiten zoals een dubbele no-break stroomfeed, geavanceerde groene koeling en een erg stabiel netwerk.

 

Aarzel niet en stap met ons de online wereld binnen. Laat ons met jou contact opnemen.

Neem contact met mij op