Menu

Even voorstellen

 

Visueel Webdesign is het webdesignbureau van Rob van Mook en Mark Meinesz.

 

Wij ontwerpen en bouwen complete maatwerk websites en zorgen voor aanpassingen en onderhoud, voor midden-en kleinbedrijf en velerlei organisaties.

Al sinds 1998 overheerst de fascinatie voor het communiceren via het fenomeen 'internet'. De interesse vertaalde zich al snel in het opzetten van de eerste websites voor werkgevers uit het MKB. Totdat alleen basiskennis geen voldoening meer gaf en de mogelijkheid zich aandiende voor het volgen van de studie HBO Communicatie & Multimedia.

Wij geloven stellig in de "kracht van het weglaten". Dit komt tot uiting in onze stijlvolle lay-outs, de manier hoe wij gebruiksvriendelijkheid toepassen in onze ontwerpen en het advies aan onze klanten om helder en effectief te communiceren.

billboard visueelwebdesign


Meedenken en betrokken

 

Met veel overtuiging maken wij een product dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Tijdens het gehele ontwikkelproces zijn begrippen als helder, betrouwbaar, kwaliteit en hedendaags  belangrijke onderdelen, welke vervolgens in het eindresultaat zijn verwerkt.

Wij delen onze kennis en denken met je mee. Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen en komen met vernieuwde en prikkelende ideeën. Onze houding en werkwijze is proactief. Wij blijven ondertussen ons focussen op de toekomst. Dat is in de wereld van multimedia, met de voortdurende technische ontwikkelingen, een must!

Korte lijnen met de opdrachtgever zorgen voor een 'personal touch' en de mogelijkheid om snel te schakelen.


' Wij zijn CIW gecertificeerd '

       

Aarzel niet en stap met ons de online wereld binnen. Laat ons met jou contact opnemen.

Neem contact met mij op